Professionell städservice
i Malmö & Lund.

0732-61 61 95
0732-61 61 27 

Trappstädning för fastigheter och bostadsrättsföreninger

En ren och fräsch trappuppgång ökar trivseln för de boende och ger ett positivt och välkomnade intryck för besökarna. Det minskar också slitaget på ytorna och även risken för skadegörelse, har det visat sig. 

Vi värnar om miljön och strävan att bli certifierade enligt ISO 14001.

Professionell och tillmötesgående personal

Servicebyrån hjälper många nöjda kunder med löpande städning av deras trapphus. All vår personal är fullt försäkrad och har genomgått utbildning i metoder och miljö. Och vi arbetar hårt med att hålla hög kvalitet och service i våra tjänster.

Vi anpassar oss efter era önskemål

Vad som ska städas eller rengöras vid en trappstädning är helt upp till er som kund. Naturligtvis kommer du att få ett förslag av oss över vad som kan vara rimligt i just ert fall. Vi skräddarsyr en riktigt bra lösning utifrån era behov och önskemål.

Samla flera tjänster under ett tak
Samlar ni flera tjänster under samma tak hos Clean Expert kan vi ge ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Dessutom blir det enklare att hantera för er med en kontaktperson och en faktura istället för flera.

Dessutom erbjuder vi storstädning med rengöring av allt från väggar till tak, för en ren och fräsch trapp. Välkomna!

Ett trapphus utsätts för smuts som dras in utifrån. Därför kräver det lokalvård och tillsyn ofta. 

På CLEAN EXPERT är vi flexibla med våra tider. Vi rengör trapphuset under tider efter era önskemål, med en frekvens som är anpassad efter trappens behov.